duminică, 17 august 2008

Mici schimbari . majore...

"frate, nici n-o sa stii ce te-a lovit, sau de ce nu stii cum sa reactionezi", imi spunea un bun prieten acum ceva vreme, la un sprit.vorbeam despre dragoste,iubire,sex si alte filosofii,in incercarea de a gasi fata din iarba.capos, nu dai crezare povestilor si sfaturilor primite, caci toate trebuie sa iasa ca tine..."teapa,fraiere", iti sopteste ingerasul de pe umarul drept, care sta la taclale cu gemanul sau malefic,amuzandu-se copios pe seama mea.sa zicem, draga razvan, ca ai avut dreptate.de data asta chiar imi pasa...si nu mi-e teama s-o reucunosc.sau ....?la fel ca o greseala.poate nu stii cand o comiti, dar o accepti greu.totusi,ai grija sa nu se mai repete.
nu esti K.O,dar urmeaza uppercut-ul,un croseu de dreapta si o ultima directa-n cap,urmand pasarelele care-ti dau tracoale capatanii umflate.
toate se platesc,la fel cum iti vin amenzile neplatite la impozit,iar player-ul pe care-l blamezi si urasti acum,dar pe care-l adorai cu atata patos,da semne de resemnare.urla din boxe "do it again" a celor de la the chemical brothers, dar e liniste,iar mintea ti-e departe si degetele se plimba pe tastatura de capul lor,scriind singure.si stii prea bine unde ti-e gandul,dar nu te poti impaca cu situatia,pe care ti-o doresti mai mult decat torpila de 250 cp care e pe vine.mai mult decat orice,de fapt.ti-e frica si nu stii ce,cum sau cand sa faci.poate de-aia si gresesti; n-ai habar ce sa spui si cum sa te comporti, asemeni cetei care invaluie un vas pescaresc in mujlocul marii, pe intuneric.it's all a blur si esti constient ca poti sa pierzi, ei bine, totul.
te-ai privit dimineata cu alti ochi in oglinda si te-ai trezit cu zambetul pe buze,caci de aceasta data ,ai impresia ca este real.apoi simti cum ceva incearca sa evadeze din intunecimea sufletului,sa-ti lumineze moaca obosita si sictirita,ce-aduce cu cea a lui mickey mouse,in fiecare zi.ai vrea sa razi, sa plutesti pe un nor,dar sa fii cu picioarele pe pamant,sa te maturizezi si sa dai la o parte viata care se rezuma la bani,distractii,agatat,bani inca o data si unchiu' jack.sau chivas, depinde de caz.sa traiesti cu adevarat fiecare secunda.sa fii om!sa iubesti,sa sa-ti doresti mai mult decat orice-ai avut pana acum.o schimbare a naibii de grea, dar pe atat de ravnita.
asa te-ai simtit,razvane,cu atata vreme in urma?spui ca nimic nu a fost pentru tine, dar te-ai transformat in alta persoana,asa ca spune-mi secretul!
nu esti copil,doar copilaresti,mai mult decat ar trebui.te strica sau iti da puterea sa mergi mai departe? lumea-ti spune ca esti bun si corect,dar fata de cine?caci te minti zilnic.
pasiune,o noua schimbare si putin noroc.un graunte de noroc.out with the old,in with the new.promite-ti asta si ori de cate ori ai dubii,reciteste-ti propriile ganduri.poate or sa-ti fie de ajutor,cap patrat.lumea e a ta, dar baga bine la cap ca orice are un pret.pe care esti dispus sa-l platesti,oricand...sa fie atat de usor?incearca,apoi reciteste-ti ideile.si da-mi un telefon scurt.
da,sunt.si ce daca?un fulger in noapte lumineaza cerul, la fel cum ploaia se scurge,alene pe geamul masinii,cand esti in drum spre birou.unele lucruri nu le poti schimba,ai nevoie de ele.poti doar sa mulezi totul pe modelul deja existent.totul sau nimic.oare la ce te referi?...
astazi,curcubeul e de partea ta...dar pana ajungi la oala plina cu aur,ai mult drum de strabatut.so,choose life ! merita sa le-ncerci pe toate si sa fii TU inusti.

Niciun comentariu: