marți, 18 decembrie 2007

Sweet Redemption.Or Ressurection?

Trecand – cu greu – peste “fa,io pe tine te iubesc”, m-am resemnat si mi-am asteptat cuminte “renasterea”, care a venit ceva mai repede decat ma asteptam.Asa ca mi – am luat inima-n dinti, am scos banu’ si mi-am facut un plin sanatos de motorina, ca de, pretul motorinei si combustibililor de tot felul trebuie aliniat la standardele (m)UE.Trecand peste socul portofelului internat la Reanimare, m-am dus ca orice tip care se respecta si are grija de el la cosmetica.Nu,nu m-am facut permanent, nebililor!O manichiura si ascultatul discutiilor extrem de inteligente si irefutabile ale cochetelor doamne despre “taierea de jur-imprejur” a baietilor lor de 3 ani m-au obosit peste masura,ca eu nu am mintea odihnita ca ele; a urmat un tuns de iarna, ca vorba marinarului, deja celebra “Iarna nu-I ca vara” se aplica si in cazul toaletei podoabei capilare, extrem de dezvoltata.La mine.Aviz cheliosilor.Alta barfa mica, de complezenta, cu duduia acum roscat-bruneta,strident fardata si imbracata cu blugi Diyor…Platesc,imi fac cruce si plec, gandindu – ma la "ea", dupa care tanjesc zi-lumina,ca asa se-ntampla….

Si ma urc in titiul meu prafuit si deloc curat in interior,bag in D(rive),ca facusem scurta la mana drepata de la atata schimbat intre viteza 1 si 2 si zic tare “da,ma fac praf deseara”.Si pornesc si intru-n agenda suprasolicitata a jafului de telefon si-mi fac plan de club,cu baietii,care este…

Dus fierbinte,spalat pe cap,papa bun si un strop de nani, ma imbrac linistit, all-black si ies la o cafea cu un prieten.Si mai apar cativa pribegi,care mai de care mai suparati pe viata : “mi-a dat papucii”, “fac Craciunul singur,unde bem???”, “alta panarama”, “o iubesc prea mult si imi manaca ficatii,asa ca….” si tot soiul de silogisme,cat se poate de … ilogice.

Pana se ajunge la subiectul tabu, sexul.Si stateam de vorba linistiti,undeva prin Dorobanti, la fite, cu cheile de la masini pe masa pana cand pica, pe nepusa masa, intrebarea fatidica : “De cate ori ti-ai ridicat,frate,gagica pe culmile extazului ?”………Numai Loredana s-a tot ridicat la cer acum vreo 10 ani,de ma plictisisem.

Raspunsul intrebarii,tragi-comic:o liniste adanca se asterne peste masa noastra si parca vedeam norisorul ala mic si aducator ploaie peste capetele noastre, ca-n desenele animate.Imi aprind un trabuc “puturos”, cu chibritul,domnii mei, ca asa se face, dar e alta discutie si raspund linistit : “De cate ori a vrut”.Si a rasarit soarele dand-o in caterinca specifica bodegii din colt,in care se beau hectolitri de bere zilnic.Si se mananca 100 de mici pe ora...Micile bucurii ale vietii ne fac fericiti,nu?

Dar te face sa te gandesti la o chestie destul de presanta,pentru multi: cat de mult poti sa-ti multumesti jumatatea?Aia mai buna,evident !

Cu gandul la intrebarea cu pricina,ajungem in club, ne conduce o pisicuta blonda la masa si ne surade usor, bagandu-ne-n boala.Si vin sticlele:Jack,Absolut si Jack din nou.Si energizante si putina apa, ca pokemonii drogati care-o ard prin Martin.Si ne mai odihnim si o luam de la capat si terminam,sleiti de puteri,ce incepuseram cu vreo 3 ore in urma.Vine nota si ne crucim,dar asta este.Ce sa facem?Merita, ce naiba!?! Dupa asa perioada naspa….

Dorm ce dorm,ma trezesc si iau aspirina si Paracetamolul, mananc si ma bag inapoi in pat, pana ma trezeste telefonul.O voce calma si energica zice ceva de genul “Cretule, frate,hai prin oras ca ninge prea frumos”.Fericit ca vad fulgi mari de nea, ca atunci cand eram bebeu si aveam ierni ca la carte,fac dus repejor, ma imbrac si plec din nou,doar ca sa primesc un sfat amuzant si totusi,ingrijorator: “Frate,schimba-ti orientarea sexuala”….

Ce cadouri pentru ea, ce bani cheltuiti, ce sex nebun ? Pana la urma, “caldura mare,mon cher” : ea se uda si noi picuram.De ce,nu se stie.Probabil ca asa vrea Domnul Cerebel.Nu ala care danseaza,bai !!! Trezeste-te!Pana la urma urmei, singura poveste de iubire cu adevarat nemuritoare e ‘Romeo si Julieta” si stim cu totii ca s-a terminat prost…

Asa ca,trezeste-te la viata,cap patrat!Vine Craciunul,poate il impusti pe Mos ! Sau,cine stie,dai de ceva sau cineva care va merite atentia ta deplina,Ingrijeste-te,mananca,dormi,bea un paharel si treci si pe la birou,altfel nu pupi prima si o sa atarni de-un cui ca ciorapii aia mari si caraghiosi din filmele “de familie”.Toate la timpul lor…

Singura problema e infinitul timpului si ca, noi nu putem astepta atata.So,wake up,man!!!Or suck my balls, with no worries:there’s no sugar. PUNCT

Un comentariu:

zburdicica spunea...

"daca ea se uda,noi picuram" fenomenal .. foarte tare :)))))))