marți, 29 ianuarie 2008

Misterele Universului,partea 2 : bautura .

Ne saturam cu totii de toate neplacerile create de blestemata de rutina.Unii o iau de la capat in fiecare zi,iar altii,fenomental de putini,striga STOP si se decid sa uite pentru cateva zile,ori ore, de tot ce-nseamna serviciu,stres si alte licariri care ne umbresc personalitatea.
Telefonia mobila functioneaza,asa ca incepi sa distrugi tastaura telefonului cu mesaje si sa-ti incarci factura,inutil,cu telefoane scurte,dar la obiect : "Unde iesim azi?".
Si-asa incepe totul.The beginning of the end.:)
Odata planul facut,te gandesti cum sa te imbraci,cum o sa fie atmosfera si la ce-o sa faci daca n-o sa-ti placa cum iese toata tarasenia... spui "carpe diem" si te duci sa faci un dus fierbinte si lung...dupa care arunci pe tine niste carpe trendy si o iei din loc.Taximetristul e simpatic si nu te suprataxeaza,ca aveti in comun pasiunea pentru masini,asa ca iti iei prietenii mai repede decat credeai si va intalniti cu restul direct in club.Si incepe distractia.O bere,o vodca,un Jack....Si usor,usor,uiti de toate prostiile care nu-ti dau pace si te dezlantui.Te simti bine,asa-i?
Mai bei un pic,si inca un pic,pana cand capatana pocneste,ca pistolul de la benzinarie cand plinul e facut,asa ca te opresti.Si dansezi si vorbesti si glumesti,pana cand iti vine cheful de dans.De-aici pana la a te alerga cu vreuna intre asternuturi e un singur pas.Asta daca stii sa profiti de moment.
Bun,trece noaptea si te trezesti in patul tau,singur si cu o mahmureala crunta,dar placuta.Nu prea stii tot ce s-a-ntamplat de la 2 incolo,dar vei afla.Dar stii sigur un lucru:o mica escapada,mai pe sleau,o betie,ajuta,caci te distrezi si nu-ti pasa nici de sef,nici de problemele de-acasa.Esti MC-ul propriei petreceri,iar bautura joaca rolul principal.
Deci:blestem sau oaza de fericire?Alcoolul te ajuta,dar te poate si distruge...Care din variante o alegi,depinde de tine.Esti destept,nu?Sau te crezi....PUNCT

Niciun comentariu: