luni, 16 iunie 2008

forgiveness and redemption

vorbeam cu un prieten despre destin.soarta.ursitoare.alege una din ele,ca toate inseamna acelasi lucru.asa ca pun intrebarea: crezi in destin?
intreb doar pentru ca orice situatie se schimba,ca la blackjack:spargi casa sau pleci lefter.simple consecinte,sau principiul actiunii si reactiunii.te zbati sa razbesti,doar sa treci peste toate belele pamantului,de parca ai fi hercule in cele 12 munci ale lui.in cele din urma,soarele rasare si te lumineaza,si iti atingi nirvana.acum intra in scena dealer-ul : iti da un valet si faci 20.el are 21 si-ai pierdut...blackjack!o greseala,care te da peste cap; acum esti in situatia in care trebuie sa alegi intre a fii tare si a-ti baga pula si a te-ntoarce la lupta cu proprii-ti demoni."umbrele trecutului".de parca as avea 70 de ani si-mi scriu memoriile...dar sunt umbre si fantome care te bantuie in cele mai dragi momente.si-atunci calci stramb.
in cele din urma uitam,dar ce se-ntampla cand,intr-un moment de judecata innegurata,gresim din nou?o luam iarasi de la capat.
amintiri din fapte . asta ramane in urma oricarei intamplari,cat de mici.
nu cred in destin,dar cred in mantuire.si in iertare.poti ierta la nesfarsit?nu.dar poti incerca o singura data.ierti,dar nu uiti...
PUNCT

Niciun comentariu: